Despre Mine


Salut! Numele meu e Marius Frim.

10665845_10204888350753142_6263828781350247804_nÎncă din copilărie, arta și-a făcut prezența în viața mea. Atât muzica cât și fotografia au însoțit creșterea și maturizarea mea făcându-mi viața mai plăcută, mai dinamică. Am început prin a mă juca( la propriu) în Photoshop, încercând să modific infățisarea prietenilor mei prin tot felul de artificii. Deși a fost o joacă la inceput, după câțiva ani, când am plecat de acasă pentru studii, am avut oportunitatea de a mă angaja la un studio foto în orașul în care studiam. Lucrând la acel studio am ajuns sa împletesc foarte bine fotografia de studio cu cea de nuntă, acumulând experiență cu diferite categorii de oameni,de diferite vârste și grupuri sociale, însă pe parcusul timpului mi-am dat seama că felul în care eu percep fotografia este diferit de ceea ce se practica în studio.

Între timp m-am căsătorit și am decis să renunț la studio și să mă ocup doar de fotografia de nuntă, însă muzica nu putea sa dispară pur și simplu din viața mea, așa că am început să colaborez pe plan videografic cu artiști cunoscuți la nivel internațional: INNA, THE MARKER.

De fotografia de nuntă m-am îndrăgostit deoarece cosider că este un moment unic, pentru care se depun sute de ore de muncă, plin de emoții, stres, tensiuni, ca în cele din urmă toate astea să rămână resposabilitatea mea, de a le suprinde in fotografiile mele.Așa am reușit să-mi dezvolt un stil jurnalistic. Scopul meu este să surprind emoțiile evenimentului, nu să le creez, de aceea în timpul evenimentului prefer să iau poziția de ..observator.. prentru a putea reda mirilor si apropiaților exact ce s-a întâmplat în cea mai frumoasa zi din viața lor, iar ei să poată retrăi acele sentimente. În ce privește sesiunea foto,sau cea premergătoare nunții, îmi place să mă implic direct, pentru a crea un context mai confortabil pentru clienții care nu se simt atât de liberi in fața lentilelor, dar și pentru a stabili o relație de prietenie. Mă consider om fericit, că pot surprinde bucuria, lacrimile și emoțile oamenilor, pentru a le pune într-o ramă ce ofera o aminitire vie care trezește emoții ori de cate ori este privită. Totodată mă bucur mult ca Dumnezeu a lăsat arta să crească în viața mea și mi-a dat o soție minunată care nu face decât să sprijine și să inflăcăreze pasiunea mea pentru fotografie.

Marius